Βρέθηκε «παρατημένη» στην άκρη του δρόμου, αλλά Περιμένετε Μέχρι να ΔΕΙΤΕ σε ΤΙ μετατράπηκε!.. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!


Η Polly είναι η μόνη που επέζησε από τα τρία αδυνατισμένα άλογα που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μετά από έξι μήνες αποκατάστασης, είναι επιτέλους υγιής και ευτυχισμένη. Αλλά η αρχή της ιστορίας της είναι απολύτως τραγική.

Βρέθηκε αρχικά από την RSPCA, η Polly ήταν το πιο αδυνατισμένο άλογο που η οργάνωση Horse Trust είχε δει ποτέ. Αφού διασώθηκε, οι ήρωες της άρχισαν να βλέπουνε το πνεύμα της να λάμπει. Η Polly αποδείχθηκε ότι είναι πολύ στοργική, παρά την εφιαλτική ζωή της και τη μάχη της με τον υποσιτισμό και τις ασθένειες του δέρματος. Η περίπτωση της σκληρότητας που έζησε ήταν του χειρίστου είδους. Η κατάστασή της ήταν τόσο τρομερή που η οργάνωση δεν ήταν σίγουρη πως θα τα καταφέρει μέχρι πρόσφατα. Η κάθε μέρα που θα απολαμβάνει τώρα η Polly θα είναι ένα μπόνους. Είναι η αρχή της νέας ζωής της.[post_ad]Έτσι βρέθηκε η Polly: πεινασμένη και στα πρόθυρα του θανάτου.
Η Polly τελικά διασώθηκε και η οργάνωση Horse Trust άρχισε την προσπάθεια να την κάνει καλά.
Η Polly ιδιαιτέρως λιποβαρής, και με σοβαρές δερματικές ασθένειες.
Χάρη σε αυτούς τους ήρωες η Polly έχει αναρρώσει πλήρως. Δείτε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μεταμόρφωσή της!
Πηγή: taz

Βρέθηκε «παρατημένη» στην άκρη του δρόμου, αλλά Περιμένετε Μέχρι να ΔΕΙΤΕ σε ΤΙ μετατράπηκε!.. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Reviewed by Life City on 10:07 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by NEWS PEOPLE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.