Χρηματοκιβώτιο ανοίγει μετά από 35 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα κρυμμένα μυστικά ενός χρηματοκιβωτίου, το οποίο παρέμενε κλειστό για 35 χρόνια,
επιχείρησαν να ανακαλύψουν τα στελέχη μίας κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία πραγματοποιεί εργασίες μετατροπής ενός παλιού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, σε κτήριο με διαμερίσματα, σε ανατολικό προάστιο του Λονδίνου.
Οι κατασκευαστές επιστράτευσαν έναν κλειδαρά -ο οποίος μάλιστα ζήτησε να μην αποκαλυφθούν τα στοιχεία του-, ευελπιστώντας να ανακαλύψουν χρήματα, χρυσάφι ή ιστορικά κειμήλια, μέσα στο χρηματοκιβώτιο του παλιού εργοστασίου.
Την προσπάθεια ανακάλυψης των μυστικών του χρηματοκιβωτίου, παρακολουθούσαν από κοντά και ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής Barking Riverside, στις όχθες του ποταμού Τάμεση.
Τελικά, μετά από μία αποτυχημένη, πολύωρη προσπάθεια κατασκευής αντικλειδιού, η πόρτα του χρηματοκιβωτίου άνοιξε με τη χρήση τρυπανιού.[post_ad]
Όσο για τα μυστικά του χρηματοκιβωτίου; Αυτά μάλλον απογοήτευσαν τους περισσότερο αισιόδοξους, καθώς εντοπίστηκαν μόνο έγγραφα, ένας σκονισμένος χαρτοφύλακας, καθώς και ένα μικρότερο, άδειο χρηματοκιβώτιο.
Μπορεί οι «εξερευνητές» να μην ανακάλυψαν κάποιον θησαυρό, αλλά δήλωσαν ικανοποιημένοι που τουλάχιστον ικανοποίησαν την περιέργειά τους…
Στην περιοχή του Barking Riverside και κυρίως στις εκτάσεις γύρω από το παλιό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες ανάπλασης, με στόχο τη δημιουργίας μίας νέας γειτονιάς στις όχθες του Τάμεση και σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το κέντρο του Λονδίνου.
Οι οικοδομικές εργασίες ξεκίνησαν το 2010, με την κατασκευή των πρώτων κατοικιών να ολοκληρώνεται το 2012. Με την περάτωση των έργων της ανάπλασης, εκτιμάται ότι περίπου 26.000 άνθρωποι θα κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή.Χρηματοκιβώτιο ανοίγει μετά από 35 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Life City on 12:20 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by NEWS PEOPLE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.