Παγκόσμια Ημέρα Καφέ: Πού θα πιείτε δωρεάν καφέ στην Αθήνα


H 1η Οκτωβρίου είναι η Διεθνής Ημέρα καφέ και τι καλύτερο από το να την γιορτάσεις με μια βόλτα σε κάποιο από τα αγαπημένα στέκια της πόλης, που προσφέρουν μάλιστα και κερασμένο καφέ;

Λουμίδης Παπαγάλος:

O αγαπημένος μας ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος γιορτάζει φέτος για τρίτησυνεχόμενη χρονιά την Ημέρα Καφέ, την 1η Οκτωβρίου.

Από αυτή τη γιορτή φυσικά και δε θα μπορούσαν να λείπουν τα δώρα και τα κεράσματα για τους λάτρεις του αυθεντικού ελληνικού καφέ!

Έτσι την 1η Οκτωβρίου η  Αντίκα του Λουμίδης Παπαγάλος και επιλεγμένα καφέ σε  διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα κερνούν τον αγαπημένο μας ελληνικό, ενώ παράλληλα διαγωνισμοί και πλούσια δώρα θα μας περιμένουν στη σελίδα του Λουμίδης Παπαγάλος στο  Facebook.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί με τον αγαπημένο μας Λουμίδη Παπαγάλο!

* Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό και τα σημεία που θα κερνούν καφέ Λουμίδη Παπαγάλο ενημερωθείτε στο  Facebook: Loumidis Papagalos
Coffee Island:

Η Coffee Island γιoρτάζει μαζί σας τη Διεθνή Ημέρα Καφέ, την 1η Οκτωβρίου και τα καφεκοπτεία της σε όλη την Ελλάδα υποδέχονται τους λάτρεις του καφέ με ευχάριστες εκπλήξεις![post_ad]

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου όλοι οι φίλοι των καφεκοπτείων Coffee Island θα έχoυν την δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν σε μονό espresso το Νέο MicroFarm, El Salvador Pacamara Natural σε όλα τα καταστήματα.

Ταυτόχρονα, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός στο facebook και 10 τυχεροί που θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση, απαντώντας σωστά σε μία και μόνο ερώτηση σχετική με την εταιρεία και τα προϊόντα της θα κερδίσουν ένα Coffee Island Gift Box. Το Gift Box θα περιλαμβάνει 1 Keep Cup, 1 εμαγιέ κούπα σε μαύρο χρώμα, 1 συσκευασία καφέ Pacamara 200gr και 1 κιλό καφέ της επιλογής τους.
via

Παγκόσμια Ημέρα Καφέ: Πού θα πιείτε δωρεάν καφέ στην Αθήνα Reviewed by Life City on 8:06 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by NEWS PEOPLE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.