Η αποκάλυψη της Μπαλατσινού για το διαζύγιό της με τον Κωστόπουλο: «Αυτό που σε κυριεύει είναι ο φόβος γιατί…» [Βίντεο]


Μίλησε για όλους και για όλα! Η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε στο ΣΟΥΚΟΥ και μίλησε για το γεγονός ότι αντιμετωπίζει με μία αξιοπρέπεια τα πράγματα στη ζωή της, όπως το διαζύγιο της ή κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά της.

«Νομίζω με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δουλεύαμε μαζί την χειρότερη περίοδο» ανέφερε η παρουσιάστρια σχετικά με τον πρόλογο της Μαρίας Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διεκρίνησε:

«Ήταν εκείνη η περίοδος του πρωινού με τον Πέτρο, σε μια δύσκολη περίοδο που το μάθαμε όλοι μετά. Αυτό ήταν προς τιμήν τους. Η Τζένη είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να παίρνει το καλό από όλα.»[post_ad]Όσο για το αν είναι καταπιεστικό το να αντιμετωπίζει κανείς τις καταστάσεις στωικά ηαρουσιάστρια δήλωσε

«Δεν είναι καταπιεστικό. Νομίζω ότι όταν προσπαθείς και κάνεις «ανάγνωση» στον φόβο, δηλαδή τον αποκωδικοποιείς, γιατί όταν συμβαίνουν δύσκολα γεγονότα στη ζωή σου, αυτό που σε κυριεύει είναι ο φόβος. Όπως κυριεύει και όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Όταν αποκωδικοποιήσεις το φόβο και κάτσεις και τα συζητήσεις ότι είναι ένα δύο τρία τα πράγματα, παίρνεις απόσταση και μπορείς να δεις πιο καθαρά. Το σημαντικό είναι να μη φοβάσαι. Νομίζω ότι έχω καταφέρει να συζητάω πολύ καλά τα θέματα που με φοβίζουν και να τα καταννοώ και να τα αντιμετωπίζω με απόσταση, όπως θα τα αντιμετώπιζε ένας τρίτος δίπλα μου.

«Δεν είμαι τόσο ζεν. Θεωρώ ότι όταν θίγουν την αξιοπρέπεια μου, ή δεν με σεβαστούν… μπορεί να…

Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο.


via

Η αποκάλυψη της Μπαλατσινού για το διαζύγιό της με τον Κωστόπουλο: «Αυτό που σε κυριεύει είναι ο φόβος γιατί…» [Βίντεο] Reviewed by Life City on 9:52 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by NEWS PEOPLE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.