Αποδέχτηκε την ενοχή της και έκανε έκτρωση η 24χρονη καθηγήτρια στο Τέξας που έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή της


 Πρώην καθηγήτρια στο Χιούστον των ΗΠΑ η οποία έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή της αποδέχτηκε συμφωνία που της προτάθηκε από τις αρχές, αποδεχόμενη την ενοχή της.

Όπως αναφέρει τοπικό μέσο (KHOU), η Αλεξάντρια Βέρα είχε κατηγορηθεί αρχικά για την κατά συρροήν σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου μετά τη σύλληψή της τον Ιούνιο. Δήλωσε ένοχη για πιο ελαφρά κατηγορία (σεξουαλική επίθεση κατά ανηλίκου).

Η Βέρα ήταν καθηγήτρια στο Stovall Middle School, όταν άρχισε να κάνει σεξ με έναν μαθητή. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η σεξουαλική σχέσει διήρκεσε εννιά μήνες. Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν πως η ίδια και ο μαθητής είπαν πως «αγαπιούνται».[post_ad]

Όπως αναφέρθηκε, η Βέρα είχε συστηθεί στους γονείς του μαθητή ως «κοπέλα του», και η ίδια υποστήριξε πως η οικογένειά του είχε αποδεχτεί τη σχέση και την καλούσε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Μάλιστα, είπε πως η οικογένεια ενθουσιάστηκε όταν τους είπε πως ήταν έγκυος τον Ιανουάριο.

Η πρώην καθηγήτρια δεν θα καταδικαστεί πριν τον Ιανουάριο, με τους εισαγγελείς να έχουν συμφωνήσει σε μέγιστη δυνατή ποινή 30 ετών- τη στιγμή που κανονικά θα αντιμετώπιζε μέχρι και ισόβια. Το αγόρι, 14 ετών θα παραμείνει σε ανάδοχη φροντίδα μέχρι τουλάχιστον τον Αύγουστο του 2017. Οι γονείς του, που έχουν άλλα τρία παιδιά, αποφασίστηκε να έχουν συνεδρίες με ψυχολόγους και να παρακολουθήσουν σεμινάρια για τον ρόλο και τη λειτουργία των γονέων.


via

Αποδέχτηκε την ενοχή της και έκανε έκτρωση η 24χρονη καθηγήτρια στο Τέξας που έμεινε έγκυος από 13χρονο μαθητή της Reviewed by Life City on 2:48 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by NEWS PEOPLE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.