Αυτό το τραγούδι θα μειώσει τα επίπεδα του άγχους σας κατά 65%!


Περνάς μια άσχημη μέρα. Έχεις πολλή δουλειά ή απλώς νιώθεις απίστευα κουρασμένη Όπως και να χει το άγχος σου έχει χτυπήσει άλλο level. Για να χαλαρώσεις μπορείς να πάρεις βαθιές αναπνοές ή διάβασε τι προτείνουν οι επιστήμονες για να χαλαρώσεις!

Ή…  μπορείς πολύ εύκολα να ακούσεις ένα συγκεκριμένο τραγούδι το οποίο, αποδεδειγμένα, μειώνει το επίπεδα του στρες κατά 65%![post_ad]Όχι δεν πρόκειται για το «Happy» του Pharell, αλλά για το “Weightless” των Marconi Union! Σύμφωνα με μια ομάδα νευροεπιστημόνων του Mindlab International εκείνοι που άκουσαν το συγκεκριμένο κομμάτι βιώσαν μείωση του γενικού άγχους κατά 65% και μείωση επιπέδου 35% των φυσιολγοικών τιμών ξεκούρασης!
Το αξιοσημείωτο είναι ότι το συγκεκριμένο τραγούδι δημιουργήθηκε με αυτό το στόχο! Το συγκρότημα συνεργάστηκε με ειδικούς ηχοθεραπευτές για να πετύχει τις αρμονίες, τους ρυθμούς και την ένταση των μπάσων ώστε να βοηθά την μείωση της πίεσης του αίματος, τα επίπεδα κορτιζόλης και τους χτύπους της καρδιάς εκείνων που το ακούν!

Οπότε την επόμενη φορά που θα φρικάρετε, φορέστε τα ακουστικά σας και δυναμώστε την ένταση στο “Weightless” και νιώστε ζεν μέσα σε 8 λεπτά!


Αυτό το τραγούδι θα μειώσει τα επίπεδα του άγχους σας κατά 65%! Reviewed by Life City on 7:01 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by NEWS PEOPLE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.