Έλενα Παπαρίζου & Τόνυ Μαυρίδης: Νέο "επεισόδιο" εκατομμυρίων στα δικαστήρια


Τελειωμό δεν φαίνεται να έχουν οι διαφορές των δύο πρώην συντρόφων που, όπως φαίνεται, όχι μόνο δεν έχουν ουδεμία διάθεση να τα βρουν, αλλά τραβούν στα άκρα τις θέσεις τους.

Νέα κόντρα ξέσπασε, σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso" ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη, οι οποίοι ακόμη "παλεύουν" να χωρίσουν την περιουσία τους μετά τον χωρισμό.

Αρχικά οι δυο τους είχαν διαφωνήσει άσχημα για την μεζονέτα στη Γλυφάδα, όπου διέμεναν μαζί και τώρα, εκείνος καταθέτει νέα αγωγή κάτα της τραγουδίστριας διεκδικώντας υπέρογκο ποσό.[post_ad]

Σύμφωνα με την εφημερίδα 'Espresso', ο πρώην σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, με αγωγή που κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ζητάει από την τραγουδίστρια το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ζητάει το εν λόγω ποσό, καθώς υποστηρίζει πως του αναλογεί το 20% ως αμοιβή από την εταιρεία που είχαν ιδρύσει μαζί το 2005. 'Μου χρωστάς 250.000 ευρώ από την ετερόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία “Έλενα Παπαρίζου και Σια ΕΕ”', αναφέρεται στην αγωγή που κατέθεσε ο Τόνυ Μαυρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δικηγόροι τους υποστηρίζουν στην εφημερίδα, πως οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν εξωδικαστικά γι' αυτό και το ζήτημα θα λυθεί στα δικαστήρια.

via

Έλενα Παπαρίζου & Τόνυ Μαυρίδης: Νέο "επεισόδιο" εκατομμυρίων στα δικαστήρια Reviewed by Life City on 3:31 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by NEWS PEOPLE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.