ζωδια σημερα Ερωτικές Προβλέψεις 15/12 Πεμπτη


Κριός

H ζήλια κάνει την εμφάνισή της. Είτε είναι από την δική σας πλευρά είτε από του/της συντρόφου σας θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι για να αποφύγετε τα λάθη. Κοιτάξτε πέρα από την εμφάνιση. Θα χαρείτε πολύ με την ύπαρξη των άλλων γύρω σας. Οι άλλοι θα σας δείξουν την εκτίμησή τους.
Ταύρος
Δεν θα έχετε πρόβλημα να βρείτε κοινό έδαφος. Πείτε τα πάντα όπως είναι. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ότι χρειάζεται με σωστό τρόπο και ο/η σύντροφός σας θα ξέρει πως να σας δείξει την ευγνωμοσύνη του/της. Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη για συζήτηση που θα σας οδηγήσει μπροστά. Είναι καιρός να μιλήσετε καθαρά.
Δίδυμοι

Θα είστε πιο χαλαροί και θα αισθάνεστε την ένταση να απομακρύνεται. Θα δείτε ότι οι ερωτήσεις που κάνατε αποδίδουν καρπούς. Τώρα είναι μόνο η αρχή. Κάποια καλά νέα θα έρθουν ως ανακούφιση και θα χαμογελάσετε ξανά πάλι. Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη να προχωρήσετε.
Καρκίνος

Νέοι δρόμοι θα ανοίξουν στην ερωτική σας ζωή, είτε μέσα από μια συνάντηση είτε μέσα από μια δική σας ανάγκη. Ο ουρανός είναι καθαρός και εσείς λάμπετε σήμερα. Το μυαλό σας επηρεάζεται από τους γύρω σας. Οι αυθόρμητες αναθεωρήσεις είναι καλές για την διάθεσή σας
Λέων

Το ιδανικό πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει ηρεμία, πολυτέλεια και χαλάρωση. Είναι κρίμα που πρέπει να κάνετε και κάποιες δουλειές. Θα ικανοποιήσετε όμως τον/την σύντροφό σας σήμερα και αυτό θα σας προσφέρει κέρδος. Απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας προς μια καλύτερη ζωή χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Συνεχίστε την προσπάθεια.
Παρθένος

Θα κινητοποιηθείτε από μια μεγάλη ανάγκη φυγής. Είστε πιο αυθόρμητοι και φυσικοί. Η επιτυχία είναι δίπλα σας. Τώρα είναι καιρός να γίνετε εξωστρεφείς. Θα βρείτε έναν αυθόρμητο τρόπο να αποφύγετε τις δυσκολίες και να δείξετε πιο απλά και απόλυτα σε τι πιστεύετε.
Ζυγός

Θα έχετε μια μελαγχολία που δεν θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε μπροστά. Θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να πλησιάσετε την πραγματικότητα. Το παρελθόν είναι πίσω σας. Τα καλύτερα έρχονται και μπορείτε να τα απολαύσετε. Θα είστε προβληματισμένοι από κάποια ερωτήματα που θα προκύψουν σήμερα. Θα πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας πριν βγάλετε συμπεράσματα.
Σκορπιός[post_ad]

Αν συμφωνήσετε να παίξετε το παιχνίδι του/της συντρόφου σας θα είστε σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Μην φοβάστε για τίποτα και θα κερδίσετε σε πάθος και συναισθηματική ασφάλεια. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις προσφορές που σας γίνονται σήμερα. Μην υπογράψετε τίποτα.
Τοξότης

Κάνετε υποχωρήσεις για να διατηρήσετε την ηρεμία στην σχέση σας. Τώρα είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε κάποια οικιακά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Οι νέες συναντήσεις είναι στον δρόμο σας. Θα δείτε ότι είχατε δίκιο που ήσασταν επιφυλακτικοί. Η επιτυχία είναι στα χέρια σας.
Αιγόκερως

Θα παρασυρθείτε εξαιτίας του εκνευρισμού σας και αυτό θα πληγώσει τον/την σύντροφό σας σήμερα. Κατευθύνετε τα συναισθήματά σας προς τομείς όπου ξέρετε ότι δεν θα προκαλέσουν προβλήματα. Η ευαισθησία σας σας κάνει πιο επιλεκτικούς και μπορείτε να δείτε τα ελαττώματα των άλλων πιο καθαρά.
Υδροχόος

Θα είστε χαρούμενοι με τον εαυτό σας που έχετε δείξει πολλά στον/στην σύντροφό σας. Αναπτύσσετε καλά τις ιδέες σας χωρίς να θυσιάζετε κάτι καλό. Τώρα είναι καιρός να φέρετε κοντά αντίπαλες δυνάμεις. Τα σχέδιά σας δεν θα προχωρήσουν τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε και φταίει η ανυπομονησία σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σήμερα.
Ιχθύες

Θα είστε ενστικτωδώς προστατευτικοί απέναντι στον/στην σύντροφό ας. Μην σας ταλαιπωρεί αυτό, απλά βάλτε τα σωστά όρια πριν αφυπνίσετε ξαφνικές επιθυμίες για ανεξαρτησία που ίσως σας ανησυχήσουν. Η πίστη σας θα σας βοηθήσει να επιτύχετε παρά το τι σκέπτονται οι άλλοι γύρω σας που δείχνουν και την ζήλια τους ξεκάθαρα.

via

ζωδια σημερα Ερωτικές Προβλέψεις 15/12 Πεμπτη Reviewed by Life City on 3:01 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by NEWS PEOPLE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.