«Πρόσφατα είχα μια σύντομη ερωτική επαφή και δεν πήρα προφυλάξεις! Ποια εξέταση πρέπει να κάνω για να σιγουρευτώ πως δεν έχω κάποιο ΣΜΝ;»


Πώς λειτουργεί το σώμα μας; Τι σημαίνουν οι πόνοι που νιώθουμε; Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στην σεξουαλική μας ζωή; Ο ειδικός  Παντελής Μεσσαρόπουλος, είναι εδώ για να σας λύσει κάθε απορία και να φωτίσει άγνωστους για εσάς τομείς.

Πρόσφατα είχα μια σύντομη ερωτική επαφή και δεν πήρα κάποια προφύλαξη. Πώς μπορώ να ξέρω αν έχω κάποιο ΣΜΝ (σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα;) Ποια εξέταση πρέπει να κάνω για να σιγουρευτώ;[post_ad]
Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα θα πρέπει να ελέγχονται με καλλιέργεια κολπικού υγρού όσον αφορά τα χλαμύδια, τη γονόρροια, τις τριχομονάδες και με εξέταση αίματος για τις ηπατίτιδες Β, C τον ιό HIV και τη σύφιλη. Επίσης, ο έλεγχος για την ύπαρξη ή όχι του ιού HPV θα πρέπει να γίνεται με HPV-DNA τεστ.

via

«Πρόσφατα είχα μια σύντομη ερωτική επαφή και δεν πήρα προφυλάξεις! Ποια εξέταση πρέπει να κάνω για να σιγουρευτώ πως δεν έχω κάποιο ΣΜΝ;» Reviewed by Life City on 10:11 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by NEWS PEOPLE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.