Αυτές είναι οι δύο στάσεις που μισούν οι γυναίκες στο κρεβάτι!


Ακόμα και στο σεξ πολλές φορές η επικοινωνία των ανδρών και των γυναικών δεν είναι πολύ καλή. Και οι διαφορές στον τρόπο που αντιλαμβάνονται τον ερωτισμό φαίνεται και από τη στάση που προτιμούν στον έρωτα. Υπαρχει μια στάση που οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους μισούν ενώ πολλοί άνδρες την προτιμούν. Ποια είναι αυτή;
Όπως αναφέρει το ξένο γυναικείο περιοδικό Women's Health οι γυναίκες δε συμπαθούν καθόλου τη στάση ανάποδη καουμπόισσα. Πρόκειται για τη στάση κατά την οποία οι γυναίκες στέκονται πάνω στον άνδρα και με γυρισμένη την πλάτη τους. Η στάση αυτή είναι απεχθείς στις περισσότερες γυναίκες γιατί όπως δηλώνουν δεν μπορούν να δουν την αντίδραση του άνδρα κατά τη συνουσία. Το 39% των γυναικών δηλώνουν ότι τη μισούν.[post_ad]
Η δεύτερη στάση που δεν προτιμούν οι γυναίκες σε ποσοστό 28% είναι το doggy style. Tα αφιερώματα που κατά καιρούς έχουν γίνει από τους sex editors και εξυπνούν την ερωτική απόλαυση της στάσης αυτής φαίνεται πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όπως αναφέρει το αφιέρωμα του περιοδικού οι γυναίκες βρίσκουν επίπονο το doggy style και η διείσδυση προκαλεί συχνά δυσφορία. "Λόγω της κυρτότητας του πέους, είναι πιθανόν να μη διεγείρεται αρκετά η κλειτορίδα της γυναίκας" αναφέρει η Dr. Jen Landa.
Τέλος, και η στάση του ιεραποστολικού σεξ φαίνεται να εμφανίζει προβλήματα ειδικά όταν το μέγεθος του πέους δεν είναι αρκετά μεγάλο και δεν καταφέρνει να ερεθίσει συγκεκριμένες ζώνες μέσα στον γυναικείο κόλπο.

Όπως και να έχει καλό είναι να θυμόμαστε πως η ερωτική απόλαυση δεν είναι πάντα θέμα στάσεων αλλά θέμα χημείας και πάθους.

via

Αυτές είναι οι δύο στάσεις που μισούν οι γυναίκες στο κρεβάτι! Reviewed by Life City on 5:42 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by NEWS PEOPLE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.