Ζευγάρι καταδικάστηκε συνολικά σε 2.340 χρόνια κάθειρξης. Δείτε ΠΟΙΟ ήταν το φρικτό έγκλημα τους και θα σας σηκωθεί η τρίχα!


Η Patricia Ayers έμαθε ότι θα αντιμετωπίσει 1.590 χρόνια φυλάκισης, ενώ ο σύζυγός της, Matthew Ayers, αντιμετωπίζει 750 χρόνια.
Επειδή αυτό το φρικτό ζευγάρι πιάστηκε και χρεώθηκε με 100 παραγωγές παιδικών εικόνων πορνό, δεν θα δουν το φως της ημέρας για το υπόλοιπο της ζωής τους. Όλοι οι αξιωματικοί του δικαστηρίου και οι δικαστικοί υπάλληλοι συμφώνησαν ότι ήταν μια από τις χειρότερες και πιο αηδιαστικές περιπτώσεις που είχαν βιώσει ποτέ στην καριέρα τους.

Όπως δήλωσε ο δικαστής της περιφέρειας των ΗΠΑ κ. L. Scott Coogler, «είμαι σε αυτή τη θέση από το 1998 και προσωπικά αυτή είναι η χειρότερη περίπτωση που αντιμετώπισα. Το να κλέβεις την παιδική ηλικία και την ψυχή των παιδιών είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος.»

Το φρικτό ζευγάρι μετακινήθηκε μόνιμα στις φυλακές στο σωφρονιστικό κατάστημα. Μετά τις συλλήψεις τους, κρίθηκαν ένοχοι στις κατηγορίες που αφορούσαν την παραγωγή ανάρμοστων βίντεο και εικόνων παιδιών.

Φωτογράφισαν και διένειμαν το φοβερό παιδικό περιεχόμενο στους αγοραστές τους μεταξύ του καλοκαιριού του 2010 και του Ιανουαρίου του 2013.

Η Patricia δεν έδειξε καμία τύψη για τα εγκλήματά της. Είχε μια λάμψη στο μάτι της, όταν παραδέχτηκε την ενοχή της για την παραγωγή εικόνων απελπισμένων παιδιών. Ο σύζυγός της αισθάνθηκε το ίδιο και επίσης δεν έδειξε κανένα ίχνος λύπης όταν παραδέχτηκε την ενοχή του.

Το δαιμονικό ζευγάρι παραδέχτηκε ότι οι φωτογραφίες που τραβούσαν απεικόνιζαν παιδιά υπό την επιμέλειά τους σε σ3ξουαλικές πόζες. Σε ένα βίντεο, είχαν αναγκάσει ένα κοριτσάκι να κάνει σ3ξουαλικές πράξεις ενώ ήταν στη κάμερα. Και οι δύο μπλέχτηκαν σ3ξουαλικά με το παιδί, ένας την φορά και ο άλλος κινηματογραφούσε την πράξη, έτσι ώστε να μπορέσουν να πουλήσουν τις εικόνες με σκοπό το κέρδος.

Επειδή το Διαδίκτυο καθιστά ευκολότερο για αυτούς τους άρρωστους να διανέμουν τέτοιου είδους βίντεο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ παραδέχεται με θλίψη ότι το ποσό αυτών των φωτογραφιών και βίντεο παιδιών έχει αυξηθεί σημαντικά από τη δεκαετία του 1990.[post_ad]

Από τότε που κυκλοφόρησε το CyeberTipline το 1998, περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια αναφορές έχουν εκθέσει ανθρώπους που κακοποίησαν και εκμεταλλεύτηκαν σ3ξουαλικά τα παιδιά.

Επειδή το διαδίκτυο επιτρέπει την ανωνυμία, η βιομηχανία φωτογραφίας των αδυσώπητων παιδικών φωτογραφιών έχει αναπτυχθεί. Και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους που διανέμουν το ασεβές περιεχόμενο, είναι έμπειροι χρήστες υπολογιστών και προγραμματιστές και έτσι, εύκολα μπορούν να ξεπεράσουν τα δίχτυα ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για να τους συλλάβουν.

Η βιομηχανία αυτών των φρικτών εικόνων, φέρνει περίπου 3 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Περίπου το 83 τοις εκατό των εικόνων που αγοράζονται και πωλούνται σε αυτή τη φρικτή μαύρη αγορά, δείχνουν παιδιά που είναι μεταξύ των ηλικιών 6 έως 12.

Το ζευγάρι έχει μια άλλη δίκη να περιμένει. Και με βάση τα αδικήματά τους, θα πάρουν πιθανώς μερικά ακόμα χρόνια στην πλάτη τους. Αυτές οι άλλες κατηγορίες περιλαμβάνουν βιασμό και σ3ξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.


Ζευγάρι καταδικάστηκε συνολικά σε 2.340 χρόνια κάθειρξης. Δείτε ΠΟΙΟ ήταν το φρικτό έγκλημα τους και θα σας σηκωθεί η τρίχα! Reviewed by Life City on 7:38 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by NEWS PEOPLE © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από imacon. Από το Blogger.